ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ανώνυμη εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «Κοντογιαννης ΑΕ», έχει ως αντικείμενο την εμπορία αντρικών ειδών, ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και άλλων συναφών ειδών με ΑΦΜ 094444502 της Δ.Ο.Υ. Α’ Ηρακλείου, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού 189.
Το καταστημα Κοντογιάννης ξεκίνησε το 1965 , να δημιουργεί τα πρώτα κουστούμια στο Ηράκλειο Κρήτης .
Σήμερα έχει αναγνωριστεί ως το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο κατάστημα στην Κρήτη, στο επίσημο ένδυμα.
To 1985 ασχολήθηκε με το casual ρούχο εμπνευσμένο απο τις νέες τάσεις και τις τολμηρές προτάσεις της εποχής ,συντόμα αναγνωριστηκε ώς το πιο ενημερωμένο κατάστημα στην αντρική μόδα έως και σήμερα.
Για κάτι περισσότερο από μισό αιώνα η εταιρία Κοντογιάννης είναι δίπλα στον άντρα φροντίζοντας για την ιδανική εμφάνιση του, σε κάθε περίσταση.

Το 2013 η εταιρία "Κοντογιάννης" , δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα Menfashion.gr, για να εξυπηρετούμε περισσότερους άντρες που του αρέσει να ξεχωρίζουν με την εμφάνιση τους.
Η ιστοσελίδα www.menfashion.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της Εταιρείας .
Το Menfashion.gr δίνει την δυνατότητα της αγοράς προιόντων online μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία , απο επώνυμες μάρκες απο Έλληνες και ξένους σχεδιαστές για ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.
Καθημερινά η ομάδα του Menfashion.gr κάνει το καλύτερο δυνάτον για μια αψογή και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της.
Το e-shop απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet οι οποίοι επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα μας και τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών σε χρήστες άνω των18 μέσα από το e-shop.
Οι διαδικτυακές παραγγελίες θα γίνονται πάντα υπό την προϋπόθεση της επάρκειας των αποθεμάτων της Εταιρείας και μετά απο έλεγχο των προιόντων για την άριστη κατάσταση τους.