Πολιτική για τις Αλλαγές και Επιστροφές προιόντων

Εαν θέλετε να κάνετε αλλαγή θα ήταν καλό να μιλήσουμε τηλεφωνικά στο 2811 10 3636 , για να καταχωρηθεί το αίτημα σας και να κρατήσουμε για εσας τα νέα προιόντα που επιθυμείτε.
Διαφορετικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που βρίσκετε μέσα στο δέμα σας και να μας το στείλετε πίσω ή να έρθετε απο το κατάστημα μας για αλλαγή.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να πιστώσουμε τα χρήματα σας για μελλοντική αγορά , ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας σε τραπεζικό λογαριασμό σας σε τράπεζα που συνεργαζόμαστε.Για να γίνει κάτι απο τα παραπάνω πρώτα οφείλετε να επιστρέψετε τα προιόντα στην ίδια άριστη κατάσταση με την απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα και με courier που συνεργαζόμαστε (ACS , Γενική Ταχυδρομική , Elta Courier) ΠΡΟΣΟΧΗ: με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής , τα έξοδα πιθανόν να αυξηθούν και να μην γίνει δεχτή η επιστροφή σας.
Η διεύθυνση που θα πρέπει μα σταλεί το δέμα είναι:

ΠΡΟΣ
Κοντογιάννης Α.Ε
Καλοκαιρινού 189 . τκ 71201
Ηράκλειο Κρήτης
2811 10 3636

· Κόστος των μεταφορίκων για τις αλλαγές και επιστροφές
Το κόστος των μεταφορίκων για τις επιστροφές προιόντων και αλλαγές είναι με χρέωση δική σας, αξίας 5€ όπου πληρώνετε αφού παραλάβετε το νέο δέμα.
Η χρέωση αυτη συμπεριλαμβάνει δύο αποστολές (να σταλθεί σε εμάς και μετά σε εσάς ξανά)
Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος απο εμάς, τότε και μόνο αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα της επιστροφής και αντικατάστασης του δέματος.
Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, εσώρουχα και σε ενδύματα που έχουν εμφανώς φορεθεί.

· Αναλυτικά για την Επιστροφή χρημάτων
Για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε email στο info@menfashion.gr εναν τραπεζικό σας λογαριασμό και όνομα δικαιούχου ή να το συμπληρώσετε στην φόρμα επιστροφής και αφού μας έχουν επιστραφεί να προιόντα εντός 2-3 ημερών σας καταθέτουμε πίσω τα χρήματα σας.
(να σημειωθεί οτι στο ποσό επιστροφής που σας καταθέτουμε αφαιρέιται η χρέωση μεταφορικών επιστροφής αξιάς 5€ )

· Αναλυτικά για την πιστωση χρημάτων, για μελλοντική αγορά.
Αν είστε μέλος (δηλαδή έχετε κάνει εγγραφή ) τότε αυτόματα κάθε φορά που συνδέεστε στον λογαριασμό σας , στην καρτέλα συναλλαγές θα βλέπετε το ποσό που σας οφείλουμε. Εάν συνδέεστε ως επισκέπτης ή κάνετε τηλεφωνική παραγγελία τότε σας δίνουμε ένα κουπόνι αξίας το ποσό που σας οφείλουμε, με μοναδικό κωδικό το οποίο χρησιμοποιείτε στην επόμενη παραγγελίας σας (χρησιμοποιήστε συτον τον κωδικό στο πεδίο "χρήση κουπονιου") .
Και στις δύο περιπτώσεις η πίστωση των χρημάτων , πραγματοποιείται εφόσον τα προιοντά έχουν επιστραφεί στην ίδια αριστη κατάσταση και υπαρχει το ειδικό καρτελάκι με το barcode , και την αποδειξή σας.
Οι αγορές σας μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή θέλετε.
· Προυπόθεση για την επιστροφή των προιόντων σας
εντός 30 ημέρων (απο την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας)
​το προϊόν να είναι στην ίδια αριστη κατάσταση όπως το παραλάβατε (να μην έχει υποστεί καμία φθορα ,να μην έχει πλύθει, να μην έχει φορεθεί)
να υπάρχει το ειδικό καρτελάκι με το barcode (σε περίπτωση που έχει χαθεί θα πρέπει να το αναφέρετε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία)
να υπάρχει η απόδειξη σας.